Overslaan naar content

Stage lopen bij Social Deal

Iedere dag genieten.

Sooo da's een leuke stage!

Aan de voorkant zie je een snelgroeiend Social Deal-platform met té gekke deals. En achter de schermen is het net zo gezellig en divers, maar dan in de vorm van onze Social Deal Family! 💙 Ben jij op zoek naar een gave stageplek voor komende periode met genoeg doorgroeimogelijkheden? Kom stage lopen bij Social Deal!

Sooo, da's een goede deal

Dit staat jou te wachten...

Work hard, play hard

Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, een gym, iedere dag gratis lunch, een eigen bar, legendarische feesten en een agenda vol met leuke activiteiten met collega’s. Hier wil je bij zijn! 🤩

Stagevergoeding

600 euro bruto per maand + 10% korting op alle Social Deals

Ontzettend leuke extra’s

10% korting op Social Deals, gratis lunch verzorgd door een topcateraar, sporten in onze eigen gym, legendarische feesten, vrijdagmiddagborrels aan onze eigen bar of op ons dakterras en gratis de allertofste deals via ons Dealmakers Playbook!

Doorgroeimogelijkheden

De kans om na je stage bij Social Deal te blijven werken! Een aantal collega’s gingen je al voor. Lees hun ervaringen hier.

Werksfeer

Met bijna 300 collega’s zijn we een jong en energiek bedrijf met een informele sfeer. Je voelt je direct thuis in onze Social Deal Family, waar we samen successen vieren en elke dag genieten.

Professionele stagebegeleiding

Je wordt gekoppeld aan een ervaren stagebegeleider die je meeneemt in de wereld van Social Deal.

Zij gingen je voor!

Benieuwd wat oud-stagiaires van werken bij Social Deal vonden? Lees hun ervaringen en ontdek waarom zij iedere dag met plezier naar hun werk gingen!

'Één van de leukste tijden van mijn studie'

“Stage lopen bij Social Deal was een geweldige ervaring. Ik kan met zekerheid zeggen dat het een van de leukste tijden van mijn studie is geweest. Ik mocht tijdens mijn stage al snel mee naar draaidagen bij verschillende partners. In totaal ben ik bij meer dan 60 partners langs geweest om gave video’s op te nemen. Van restaurant tot dierentuin, kartbaan en casino. 🎬

Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om bij Social Deal te blijven. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor videoproductie voort te zetten bij deze gave organisatie! 💙’’

Susanne Reuvers Videograaf/Editor

Jin is bij Social Deal begonnen als stagiair en uiteindelijk doorgegroeid tot manager van de afdeling Grafisch. Hij vertelt:

“9,5 jaar geleden kwam ik binnen als stagiair op de grafische afdeling. Een tijdje later kreeg ik de kans om een meer coachende rol aan te nemen, waardoor ik uiteindelijk doorgroeide tot teamleider. Na een paar jaar in deze rol kreeg ik de kans om door te groeien als manager van de afdeling, en inmiddels doe ik dit alweer 3 jaar met heel veel plezier!’’

Jin Herrings Manager Grafisch

Maak kennis met Sandy en Sanne!

Heb jij vragen over een vacature? Of wil jij meer weten over hoe het is om te werken bij Social Deal? Recruiters Sandy en Sanne helpen je graag! Ze weten alle ins en outs van Social Deal en geven binnen no-time antwoord op je vraag!

☎️   Bel of app naar 088-2050508

📧    jobs@socialdeal.nl

Hier ga jij een toffe tijd tegemoet!

Adres Magistratenlaan 72 5223 MD 's-Hertogenbosch Nederland

Routebeschrijving

Vragen? Stuur ons een appje