Stage lopen bij Social Deal!

Omschrijving


Stage lopen bij Social Deal!

Ben jij op zoek naar een stageplek voor de periode vanaf 01-2023? Dan kun je nu al solliciteren op deze stagevacature!
Vanaf oktober 2022 gaan wij de werving opstarten :)


Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer. Toplocatie: Gloednieuw kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis!

Sooo, da's een goede deal
Dit staat jou te wachten:

  • Uitstekende stagevergoeding + 10% korting op alle Social Deals

  • Eigen inbreng en verantwoordelijkheid, met ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei

  • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door topcateraar Hutten

  • Beleef legendarische borrels en geniet onder werktijd van een massage

  • Gloednieuw kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

  • Connect met je collega’s over een potje tafeltennis of tafelvoetbal, vind je buddy bij de PS5 of in de gym én leer elkaar beter kennen tijdens de vrijdagmiddagborrel

  • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever? Jij kunt nu zelf ervaren waarom!

Vereisten

Talent in alle vormen en maten
Ben jij commercieel ingesteld en wil jij graag ervaren hoe het er aan toe gaat bij één van de snelstgroeiende internetbedrijven (top 250)? Of wil jij je creatieve ei kwijt en met het toepassen van de juiste “look & feel” elke dag consumenten enthousiast maken? Met maar liefst 14 verschillende afdelingen onder één dak hebben we plek voor talent in alle vormen en maten. Van studenten met een technische gave tot vindingrijke vakgenoten en organisatorische orakels. Als jij een stageplek zoekt om te leren, creëren, genieten en inspireren komen wij graag met jou in contact!

Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl en vergeet niet aan te geven in welke richting jij een stage zoekt!

Twijfel jij of wij een gepaste stage voor je hebben of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Recruiters Eva en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!


☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nl


Zij gingen je voor!
Al vele enthousiaste studenten gingen je voor, met opleidingen of stages in bijvoorbeeld marketing, sales, commerciële binnendienst, ICT, klantenservice, grafisch vormgeving, tech support en meer! Check hier enkele ervaringen.


Max Sanders (hbo Communicatie) - stagiair tekstredactie
Met mijn collega's van de tekstredactie schrijf ik dagelijks de leukste teksten om de deals zo duidelijk mogelijk te maken. De gezonde balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid werkt erg prettig. Als stagiair word je echt geadopteerd door de 'Social Deal Family'. De sfeer op de redactie is altijd even gezellig, echt om over naar huis te schrijven. Maar goed, schrijven doen we al genoeg!


Willemijn Pieper (hbo Human Resource Management) - stagiaire hr
“Dagelijks ben ik samen met vier andere collega's op de hr-afdeling verantwoordelijk voor onder andere het gehele personeelsbestand van Social Deal. Gezien de vele verschillende werkzaamheden is geen dag hetzelfde, wat het heel leuk maakt. Niet alleen de werkzaamheden maken dat de dagen voorbij vliegen, maar ook het superleuke team hier.”


Amer Sbeini (mbo niveau 4 Software Developer) - stagiair development
"Toen ik begonnen ben heb ik de opdracht gekregen om een website te bouwen met behulp van nieuwe methodes. In het begin kreeg ik veel uitdagingen, maar ook veel hulp. Dat allemaal heeft mijn kennis erg veel verbeterd en sterker gemaakt. Hier vormen we allemaal een familie en zo voelt dat ook. Goed werk, fijne collega's en natuurlijk een gezellige werksfeer. Dat allemaal geeft je de wilskracht om door te gaan!


Benieuwd wat voor video's jij mag gaan maken?

Neem eens een kijkje

Bevalt dit je wel?

Solliciteer dan snel!

Vragen? Stuur ons een appje