Stage lopen bij Social Deal!

Omschrijving


Stage lopen bij Social Deal!

Al 2 jaar op een rij beste werkgever van Nederland en genomineerd voor Stagebedrijf van het jaar!

Ben jij op zoek naar een stageplek voor de periode vanaf augustus 2023? Dan kun je solliciteren op deze stagevacature!

Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer.  Toplocatie: Gloednieuw kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis!

Talent in alle vormen en maten
Ben jij commercieel ingesteld en wil jij graag ervaren hoe het er aan toe gaat bij één van de snelstgroeiende internetbedrijven (top 250)? Of wil jij je creatieve ei kwijt met het toepassen van de juiste “look & feel” en elke dag consumenten enthousiast maken? Met maar liefst 14 verschillende afdelingen onder één dak hebben we plek voor talent in alle vormen en maten. Van studenten met een technische gave tot vindingrijke vakgenoten en organisatorische orakels. Als jij een stageplek zoekt om te leren, creëren, genieten en inspireren komen wij graag met jou in contact. 

Vereisten

Op welke afdelingen heeft Social Deal komende periode nog stageplekken beschikbaar?

 • Communicatie (Klantenservice of Tekstredactie/Copywriter)
 • Facility
 • Financiële Administratie 
 • Grafisch 
 • Filmteam (Cameraman/vrouw en Editor)
 • Software Development
 • Commerciële Binnendienst (Sales Support of Partner Support)

Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl en vergeet niet aan te geven in welke richting jij een stage zoekt!

Twijfel jij of wij een gepaste stage voor je hebben of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Recruiters Kim en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!

☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nl

Zij gingen je voor!
Al vele enthousiaste studenten gingen je voor, met opleidingen of stages in bijvoorbeeld marketing, sales, commerciële binnendienst, ICT, klantenservice, grafisch vormgeving, HR, tech support en meer! Check hier enkele ervaringen.


Lutesse Boom (hbo Communicatie/specialisatie advertising) - stagiaire Tekstredactie

"Op de tekstredactie zijn we verantwoordelijk voor dealteksten die online komen te staan. We houden natuurlijk rekening met de kaders van Social Deal, maar we hebben allemaal ook erg onze eigen schrijfstijl. Zo is elke deal weer anders en herken je soms direct de schrijfstijl van een bepaalde collega. Er gaan hier op de afdeling dagelijks hele slechte woordgrappen over en weer, waar we dan hard met elkaar om kunnen lachen. Behalve de slechte woordgrappen geven we elkaar ook regelmatig advies zodat we met z’n allen trots kunnen zijn op elke deal. Het is tenslotte natuurlijk geweldig om een zelfgeschreven deal op de site voorbij te zien komen!''


Kim Kennis (hbo Human Resource Management) - stagiaire HR
“Dagelijks ben ik samen met vijf andere collega's op de hr-afdeling verantwoordelijk voor onder andere het gehele personeelsbestand van Social Deal. Gezien de vele verschillende werkzaamheden is geen dag hetzelfde, wat het heel leuk maakt. Niet alleen de werkzaamheden maken dat de dagen voorbij vliegen, maar ook het superleuke team en de gezellige uitjes!”


Sammy Kastanja (mbo niveau 4 Expert IT Systems and Devices) - stagiair ICT
"Op de ICT-afdeling van Social Deal is geen dag hetzelfde. Hierdoor ben ik in staat om veel te leren over veel verschillende aspecten van ICT-gerelateerde problemen, zoals workstations inrichten en account van collega's herstellen. Wanneer ik vast kom te zitten met problemen, is het geweldige team waar ik mee werk altijd in staan om mij te helpen. Er heerst een gezellige werksfeer binnen de organisatie, waardoor de dagen voorbij vliegen".


Sooo, da's een goede deal

Dit staat jou te wachten:

 • Uitstekende stagevergoeding + 10% korting op alle Social Deals

 • Eigen inbreng en verantwoordelijkheid, met ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei

 • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door een topcateraar

 • Beleef legendarische borrels en geniet onder werktijd van een massage

 • Gloednieuw kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

 • Connect met je collega’s over een potje tafeltennis of tafelvoetbal, vind je buddy bij de PS5 of in de gym én leer elkaar beter kennen tijdens de vrijdagmiddagborrel

 • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever en dit jaar is genomineerd voor beste stagebedrijf van het jaar? Jij kunt nu zelf ervaren waarom


Benieuwd wat voor video's jij mag gaan maken?

Neem eens een kijkje

Bevalt dit je wel?

Solliciteer dan snel!

Vragen? Stuur ons een appje