Stage Communicatie (Copywriter/Tekstredactie)

Omschrijving


Stage Communicatie (Copywriter)

Al 2 jaar op een rij beste werkgever van Nederland!

Ben jij op zoek naar een stageplek MBO of HBO Communicatie voor de periode vanaf mei 2023? Reageer dan snel op deze stagevacature!

Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer.  Toplocatie: Gloednieuw kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis! 

Wat ga je doen?

 • Uitnodigende, informele en commerciële teksten schrijven voor alle deals voor onze Nederlandse en Belgische markt

 • Jij laat je creativiteit de vrije loop om zo met wervende teksten dagelijks honderdduizenden consumenten te overtuigen

 • Jij creëert en redigeert teksten waarmee je de lezer én je collega's inspireert

 • Je schakelt met partners, accountmanagers en directe collega’s van de binnendienst om deals zo optimaal mogelijk te presenteren

Met wie ga je dat doen?

Jij komt te werken met een dozijn aan taalfanaten en creatieve woordkunstenaars. Ze schrijven geconcentreerd en rap, met tussendoor uiteraard de nodige creatieve woordgrap. Naast het vele tikken is er altijd wel iemand voor een potje tafeltennis of vrijmibo te strikken.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Dat jij met plezier naar je stage gaat
 • Dat jij empathisch vermogen hebt, stressbestendig bent en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt 
 • Dat je een zelfstandige werkhouding hebt en flexibel bent 
 • Dat je een relevante opleiding volgt


Sooo, da's een goede deal
Dit staat jou te wachten:

 • Uitstekende stagevergoeding + 10% korting op alle Social Deals

 • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door topcateraar Hutten

 • Massages tijdens werktijd en legendarische borrels!

 • Gloednieuw kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

 • Professionele stagebegeleiding

 • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever? Jij kunt nu zelf ervaren waarom!Lutesse Boom (hbo communicatie / specialisatie advertising): ''Op de tekstredactie zijn we verantwoordelijk voor dealteksten die online komen te staan. We houden natuurlijk rekening met de kaders van Social Deal, maar we hebben allemaal ook erg onze eigen schrijfstijl. Zo is elke deal weer anders en herken je soms direct de schrijfstijl van een bepaalde collega. Er gaan hier op de afdeling dagelijks hele slechte woordgrappen over en weer, waar we dan hard met elkaar om kunnen lachen. Behalve de slechte woordgrappen geven we elkaar ook regelmatig advies zodat we met z’n allen trots kunnen zijn op elke deal. Het is tenslotte natuurlijk geweldig om een zelfgeschreven deal op de site voorbij te zien komen!''Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl of klik HIER.

Twijfel jij of dit de juiste stage voor je is of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Onze recruiters Kim en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!

☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nl

Benieuwd wat voor video's jij mag gaan maken?

Neem eens een kijkje

Bevalt dit je wel?

Solliciteer dan snel!

Vragen? Stuur ons een appje