Stage Communicatie (Copywriter/Tekstredactie)

Omschrijving


Stage Communicatie (Copywriter)

Ben jij op zoek naar een Stageplek MBO of HBO Communicatie voor de periode vanaf 01-2023? Dan kun je solliciteren op deze stagevacature!

Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer. Toplocatie: Gloednieuw kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis!

Sooo, da's een goede deal
Dit staat jou te wachten:

 • Uitstekende stagevergoeding + 10% korting op alle Social Deals

 • Mogelijkheid tot vast dienstverband na afloop van de stageperiode

 • Eigen inbreng en verantwoordelijkheid, met ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei

 • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door topcateraar Hutten

 • Beleef legendarische borrels en geniet onder werktijd van een massage

 • Gloednieuw kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

 • Connect met je collega’s over een potje tafeltennis of tafelvoetbal, vind je buddy bij de PS5 of in de gym én leer elkaar beter kennen tijdens de vrijdagmiddagborrel

 • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever? Jij kunt nu zelf ervaren waarom!

Vereisten

Wat ga je doen?

 • Uitnodigende, informele en commerciële teksten schrijven voor alle deals voor onze Nederlandse en Belgische markt

 • Jij laat je creativiteit de vrije loop om zo met wervende teksten dagelijks honderdduizenden consumenten te overtuigen

 • Jij creëert en redigeert teksten waarmee je de lezer én je collega's inspireert

 • Je schakelt met partners, accountmanagers en directe collega’s van de binnendienst om deals zo optimaal mogelijk te presenteren


Met wie ga je dat doen?

Jij komt te werken met een dozijn aan taalfanaten en creatieve woordkunstenaars. Ze schrijven geconcentreerd en rap, met tussendoor uiteraard de nodige creatieve woordgrap. Naast het vele tikken is er altijd wel iemand voor een potje tafeltennis of vrijmibo te strikken.


Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl en vergeet niet aan te geven in welke richting jij een stage zoekt!

Twijfel jij of wij een gepaste stage voor je hebben of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Recruiters Eva en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!


☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nl


Max Sanders (hbo Communicatie) - stagiair tekstredactie
Met mijn collega's van de tekstredactie schrijf ik dagelijks de leukste teksten om de deals zo duidelijk mogelijk te maken. De gezonde balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid werkt erg prettig. Als stagiair word je echt geadopteerd door de 'Social Deal Family'. De sfeer op de redactie is altijd even gezellig, echt om over naar huis te schrijven. Maar goed, schrijven doen we al genoeg!

Benieuwd wat voor video's jij mag gaan maken?

Neem eens een kijkje

Bevalt dit je wel?

Solliciteer dan snel!

Vragen? Stuur ons een appje