Stage Commerciële Economie (Sales Support of Partner Support)

Omschrijving


Stage Commerciële Economie
Al 2 jaar op een rij beste werkgever van Nederland!

Ben jij op zoek naar een stage in de richting van commerciële economie voor de periode vanaf Juni 2023? Dan kun je solliciteren op deze stagevacature!


Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer. Commerciële groei: Ervaar persoonlijke en professionele groei terwijl jij meewerkt binnen één van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Toplocatie: Gloednieuw kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis!

Wat ga je doen?

 • Jij ondersteunt onze commerciële binnendienst (Partner Support of Sales Support) bij het beoordelen van nieuwe aanvragen vanuit partners (de bedrijven waar Social Deal mee samenwerkt)

 • Of schiet te hulp bij het beantwoorden van vragen vanuit partners over lopende samenwerkingen

 • Je kruipt in de huid van de consument en zorgt dat alle mogelijke vragen op voorhand getackeld worden

 • Het seizoen, de dag in de maand en het nieuws kunnen van invloed zijn op het koopgedrag van onze consument. Hier ga jij handig op inspelen

 • Overige ondersteunende (administratieve) werkzaamheden uitvoeren

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Dat je met plezier naar je stage gaat!

 • Dat je commercieel inzicht hebt

 • Je weet partners te overtuigen van onze expertise; duidelijke communicatie is een must!

 • Dat je snel kan schakelen in een hectische omgeving

 • Jij bent analytisch sterk en hebt een probleemoplossend vermogen

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Sooo, da's een goede deal
dit staat jou te wachten:

 • Uitstekende stagevergoeding + 10% korting op alle Social Deals

 • Eigen inbreng en verantwoordelijkheid, met ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei

 • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door topcateraar Hutten

 • Massages tijdens werktijd en legendarische borrels!

 • Gloednieuw kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

 • Connect met je collega’s over een potje tafeltennis of tafelvoetbal, vind je buddy bij de PS5 of in de gym én leer elkaar beter kennen tijdens de vrijdagmiddagborrel

 • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever? Jij kunt nu zelf ervaren waarom!

Laura Tonnaer (hbo Commerciële Economie) over de Partner Support stage: "Op de afdeling Partner Support ben ik continu de schakel tussen verschillende afdelingen. Ik heb dagelijks contact met de partners, accountmanagers en andere afdelingen binnen het bedrijf. Op de afdeling zijn er veel verschillende werkzaamheden zo ben ik veel bezig met het instellen van de reserveersystemen, het op de hoogte brengen van de plaatsing datum van de deal en checken of de dealpresentatie in orde is. Wat ik erg prettig vind is dat er veel afwisseling zit in mijn werkzaamheden en ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen taken. Verder is de sfeer in het team erg gezellig en heb ik het gevoel dat ik als stagiaire echt deel uitmaak van het team!"Isa Joesten (hbo Business Innovation) over de Sales Support stage: “Op de afdeling Sales Support loop ik mijn 3e jaars stage, hierbij werk ik 3 dagen mee met de afdeling en 2 dagen heb ik de tijd voor school. Aangezien ik naast mijn meerwerkstage ook vanuit school een innovatieopdracht moet maken, is het heel erg fijn dat ik de tijd en ruimte krijg om op mijn schooldagen volledig daarop te focussen. Wanneer ik meewerk met de afdeling heb ik ook wel echt het idee dat ik betrokken ben bij het werk. Naast het serieuze gedeelte van de stage organiseert Social Deal echt de leukste borrels en feesten voor alle medewerkers en dus ook de stagiairs. Een mega gezellig bedrijf, waar ik me snel op me gemak voelde!”


Meer over de commerciële binnendienst bij Social Deal

Het is bijna 9 uur ’s ochtends, je start je computer op en bent benieuwd wat er gisteravond nog is binnengekomen nadat je naar huis bent gegaan. Een partner die toch niet tevreden is met het dealvoorstel? Of een partner die meer beschikbaarheid heeft in zijn restaurant, wat natuurlijk meteen aangepast moet worden? Daarnaast hebben ook deze week de accountmanagers weer een hoop nieuwe deals gesloten met partners. De deals die vannacht online gaan moeten perfect klaar staan aan het eind van de dag. Samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst schakel jij snel zodat de deals zo optimaal mogelijk in elkaar steken. Heerlijk hoe jij je door de afwisselende taken zowel op commercieel als persoonlijk vlak kan ontwikkelen. Met een kopje koffie erbij ga je aan de slag; dit wordt een mooie dag!

Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Reageer dan HIER of stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl!

Twijfel jij of deze stage bij je past of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Onze recruiters Kim en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!

☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nl


Zij gingen je voor:


Benieuwd wat voor video's jij mag gaan maken?

Neem eens een kijkje

Bevalt dit je wel?

Solliciteer dan snel!

Vragen? Stuur ons een appje