Overslaan naar content

Stage Commerciële Binnendienst (Partner Support)

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 600 per maandStage

Functieomschrijving


Stage Commerciële Binnendienst (Partner Support)

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage voor de periode vanaf augustus/september 2024? Dan kun je solliciteren op deze stagevacature!

Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer. Commerciële groei: Ervaar persoonlijke en professionele groei terwijl jij meewerkt binnen één van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Toplocatie: Prachtig kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis!

Wat ga je doen?

 • Samen met onze commerciële binnendienst (Partner Support) ben jij eindverantwoordelijk voor alle deals die live gaan. Geen enkele deal gaat online voordat deze is gecheckt door een collega van de afdeling Partner Support

 • Je kruipt daarbij in de huid van de consument en zorgt dat alle vragen die ze mogelijk zouden kunnen stellen, op voorhand getackeld worden

 • Je zorgt er met jouw commerciële blik daarnaast voor dat de deal zo aantrekkelijk mogelijk is en op tijd live gezet kan worden

 • Je belt, appt en mailt met onze partners (de bedrijven waar Social Deal mee samenwerkt) en onze accountmanagers om deals te finetunen en alle nodige informatie te achterhalen. Volledigheid is jouw mantra!

 • Je bespreekt en stelt ons reserveersysteem in i.o.m. onze partners

Sooo, da's een goede deal
Dit staat jou nog meer te wachten:

 • Stagevergoeding van € 600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week 

 • 10% korting op alle Social Deals

 • Eigen inbreng en verantwoordelijkheid, met ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei

 • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door een topcateraar

 • Prachtig kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

 • Legendarische feesten, unieke evenementen, teamuitjes en gezellige borrels

 • Gratis de allertofste Deals, speciaal voor al onze medewerkers; van sportlessen tot proeverijen en van massages tot workshops. Alles met de focus op teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ontspanning

 • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever en dit jaar is genomineerd voor beste stagebedrijf van het jaar? Jij kunt nu zelf ervaren waarom

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Dat je commercieel inzicht hebt

 • Je weet partners te overtuigen van onze expertise; duidelijke communicatie is een must!

 • Dat je snel kan schakelen in een hectische omgeving

 • Jij hebt een probleemoplossend vermogen

 • Jij studeert in de richting van Commerciële Economie/Ondernemerschap en Retailmanagement


Mogelijke opleidingen die aansluiten bij deze stageplek zijn: Commerciële Economie, Bedrijfseconomie of Ondernemerschap en Retailmanagement. Doe jij een andere opleiding en ben je benieuwd of dit ook aansluit bij deze stageplek? Neem dan even contact met ons op.


Meer over de afdeling Partner Support bij Social Deal


Het is 9:00 uur ’s ochtends, je start je computer op. Er is weer genoeg te doen: met jouw commerciële laatste blik over de deals mogen er vandaag weer een hoop deals live gezet worden. Je begint dus met checken van deze deals en daarna ga je aan de slag met het bellen van de partners voor hun akkoord op de diverse deals. Komen daar nog punten uit? Dan ga je schakelen met de betreffende afdeling voor eventuele last-minute aanpassingen. Daarna zie je bij een van onze partners dat er meer beschikbaarheid is in zijn restaurant dan wat er nu is ingesteld: dit moet natuurlijk meteen aangepast worden in ons eigen reserveersysteem dus eerst weer even snel schakelen met de betreffende partner.


Jij wordt niet bang van een beetje verantwoordelijkheid. Of beter nog: van de eindverantwoordelijkheid van al onze deals, verspreid over ruim 62 regio’s. Elke dag komen er per regio twee nieuwe deals online en jouw team is de laatste afdeling die controleert of alles goed staat en de deals live zet.Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Reageer dan HIER of stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl!

Twijfel jij of deze stage bij je past of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Onze recruiters Sandy en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!

☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nl


Max Aarts (hbo ondernemerschap en retail management) over de Partner Support stage: Op de partner support afdeling zijn wij de laatste afdeling waar de deal langs komt voordat deze live gaat. We staan nauw in contact met de Sales Support afdeling, de Social Deal partners en de Tekstredactie. Zo leer je schakelen tussen afdelingen en meedraaien in een team van 12 personen. De faciliteiten die we hier krijgen als stagiair zijn super, met als hoogtepunt de lunch iedere dag. Social Deal is een mooi bedrijf en een leerzame plek om stage te lopen!


Onze toppers die momenteel stage lopen bij Social Deal:


 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Stage
Vragen? Stuur ons een appje