Stage Commerciële Economie (Sales Support of Partner Support)

Omschrijving

Stage Commerciële Economie
Al 2 jaar op een rij beste werkgever van Nederland!


Ben jij op zoek naar een stage in de richting van commerciële economie voor de periode vanaf januari/februari 2024? Dan kun je solliciteren op deze stagevacature!

Werkplezier: Werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek! Daarom hebben wij een gameroom, gym, bar, borrels en meer. Commerciële groei: Ervaar persoonlijke en professionele groei terwijl jij meewerkt binnen één van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Toplocatie: Gloednieuw kantoor direct achter het Centraal Station in Den Bosch, ideaal! Social Deal Family: Een jong en gezellig bedrijf met een informele ‘wij’-sfeer. Jij voelt je in no time thuis!

Sooo, da's een goede deal
Dit staat jou nog meer te wachten:

 • Stagevergoeding van € 600,- bruto per maand op basis van 40 uur

 • 10% korting op alle Social Deals

 • Eigen inbreng en verantwoordelijkheid, met ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei

 • Gratis gezamenlijke lunch klaargemaakt door een topcateraar

 • Gloednieuw kantoor met bar, gym, gameroom, dakterras, zit-sta-bureaus en meer op een toplocatie in ’s-Hertogenbosch, direct achter het Centraal Station

 • Legendarische feesten, unieke evenementen, teamuitjes en gezellige borrels

 • Gratis de allertofste Deals, speciaal voor al onze medewerkers; van sportlessen tot proeverijen en van massages tot workshops. Alles met de focus op teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk ontspanning

 • Wist je dat Social Deal al 2 keer is uitgeroepen (door Indeed) tot Beste Werkgever en dit jaar is genomineerd voor beste stagebedrijf van het jaar? Jij kunt nu zelf ervaren waarom

Wat ga je doen?

 • Jij ondersteunt onze commerciële binnendienst (Partner Support of Sales Support) bij het beoordelen van nieuwe aanvragen vanuit partners (de bedrijven waar Social Deal mee samenwerkt)

 • Of schiet te hulp bij het beantwoorden van vragen vanuit partners over lopende samenwerkingen

 • Je kruipt in de huid van de consument en zorgt dat alle mogelijke vragen op voorhand getackeld worden

 • Het seizoen, de dag in de maand en het nieuws kunnen van invloed zijn op het koopgedrag van onze consument. Hier ga jij handig op inspelen

 • Overige ondersteunende (administratieve) werkzaamheden uitvoeren

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

 • Dat je met plezier naar je stage gaat!

 • Dat je commercieel inzicht hebt

 • Je weet partners te overtuigen van onze expertise; duidelijke communicatie is een must!

 • Dat je snel kan schakelen in een hectische omgeving

 • Jij bent analytisch sterk en hebt een probleemoplossend vermogen

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Meer over de commerciële binnendienst bij Social Deal

Het is bijna 9 uur ’s ochtends, je start je computer op en bent benieuwd wat er gisteravond nog is binnengekomen nadat je naar huis bent gegaan. Een partner die toch niet tevreden is met het dealvoorstel? Of een partner die meer beschikbaarheid heeft in zijn restaurant, wat natuurlijk meteen aangepast moet worden? Daarnaast hebben ook deze week de accountmanagers weer een hoop nieuwe deals gesloten met partners. De deals die vannacht online gaan moeten perfect klaar staan aan het eind van de dag. Samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst schakel jij snel zodat de deals zo optimaal mogelijk in elkaar steken. Heerlijk hoe jij je door de afwisselende taken zowel op commercieel als persoonlijk vlak kan ontwikkelen. Met een kopje koffie erbij ga je aan de slag; dit wordt een mooie dag!

Enthousiast?

Zie jij een fijne en leerzame stage hier wel zitten? Mooi! Reageer dan HIER of stuur dan een e-mail inclusief CV, motivatie en foto naar jobs@socialdeal.nl!

Twijfel jij of deze stage bij je past of wil jij meer weten over hoe het is om hier stage te lopen? Onze recruiters Sandy en Sanne weten alle ins en outs van Social Deal. Met een berichtje of telefoontje heb jij in no time antwoord!

☎️ Bel of app naar 088-2050508
✉️ jobs@socialdeal.nlEmma Bosker (hbo Commerciële Economie) over de Partner Support stage:  "Op de partnersupport afdeling zijn we verantwoordelijk voor het contact met de partners omtrent het live gaan van deals. We zijn dagelijks druk bezig om partners via app en telefonisch te bereiken over hun deal. Verder zijn we verantwoordelijk voor de laatste check van een deal voordat die live gaat. We werken in een team van 12 personen wat ook erg gezellig is. Als stagiaire word ik hier erg goed begeleid. Er worden taken gegeven die mij uitdaging bieden, maar niet te veel druk opleggen wat heel fijn is. Daarnaast kan ik aan iedereen vragen hoe iets moet en of iets nog een keer uitgelegd kan worden."


Onze toppers die momenteel stage lopen bij Social Deal:
Benieuwd wat voor video's jij mag gaan maken?

Neem eens een kijkje

Bevalt dit je wel?

Solliciteer dan snel!

Vragen? Stuur ons een appje